Bejelentéscity logisztika, városi logisztika, térségi logisztika, a megoldás: kaposlogisztika
Ügyelj az eszközökre, s az eredmény ügyelni fog magára

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.A logisztika fogalma: a logisztika a globalizációs hatás egyik immanens elemeként újraértelmezett rendszerszemlélet és gyakorlati eljárási módszer. A maga interdiszciplináris értékrendjével olyan - a kezdetben nálunk megtelepedett multik (hozzáadott értékteremtő kultúrája) által gerjesztett hazai szolgáltatási igény kielégítésre irányuló - pozitív elmozdulást eredményezett, amely mára már az egyik legfontosabb térségi szinten megvizsgálandó stratégiai területek közé küzdötte fel magát!


újságcikk
SZÓFELHŐ

created at TagCrowd.comMisszió és Vízió


Cylex Silver Díj


a Kaposlogisztika, mint a Magyar Logisztikai Egyesület Dél-Dunántúli Szervezete azért alakult meg, hogy széles körben terjessze, közvetítse a city logisztikai, városi logisztikai, térségi logisztikai gyakorlatot a Dél-Dunántúli Régióban, a vidéki emberek élet lehetõségeinek, élet minõségének javítása érdekében.
Azaz úgy ismerjen meg minket és fogadjon el a közvélemény, hogy regionális logisztikai szervezetünk nem önmagáért, hanem Értük tömörült egyesületbe! Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!